Welkom bij Verhuysmans

U gaat verhuizen en wenst hierbij beroep te doen op een professionele erkende verhuisfirma, aarzel dan niet om contact op te nemen met Verhuysmans. Verhuysmans verzorgt nationale verhuizingen, en  verhuist u ook internationaal, binnen Europa. 

U verhuist, wij verhuizen mee en bieden de volgende verhuisdiensten aan, sinds 2005:

Gratis offerte aan huis voor uw particuliere verhuizing - Inpakservice en uitpakservice - Gratis levering aan huis van verhuisdozen, tape en inpakmateriaal - Demonteren en monteren van meubelen - Ladderlift service – Meubelbewaring -  Verhuizers - Verhuiswagens met inhoud 20, 40 of 80 kubieke meter – Verhuiswagen met 2,3,4 of meerdere verhuizers - alle tarieven inclusief BTW & inclusief all in verhuisverzekering.

Verhuysmans is gelegen in Mechelen en is aangesloten bij de Belgische Kamer der Verhuisondernemingen - BKV - en is dus een erkend verhuizer.

Ook voor uw kantoorverhuizing of interne kantoor verhuis, kan u bij Verhuysmans terecht.

Onze verhuisfirma kenmerkt zich door de hoge opleidingsgraad waardoor Uw efficiënt en gerust verhuist alsook door onze scherpe verhuisprijzen waarbij de prestaties worden afgerond tot op het kwartier. Verhuysmans verzorgt uw verhuizing op maat met een vrijblijvende offerte ter plaatse opgesteld zodat u de verhuiskosten kent. Alle informatie via Chris Huysmans: 015 / 20 40 75.

Bij Verhuysmans wordt elke verhuis op maat bekeken  - deze persoonlijke behandeling is uniek en garandeerd een optimale aanpak van uw verhuizing.

            

             BKV                                          Move                          

 

  • Corona update!

    Verhuizen is toch toegestaan onder bepaalde voorwaarden!

    Een verhuis wordt aanzien als een essentiële verplaatsing en moet mogelijk blijven. Indien bij de verhuis hulp wordt verstrekt door andere personen dan de gezinsleden, mag dit maximaal om 1 extra persoon gaan.

     

  • Corona update!

    De verhuisactiviteiten mogen door een verhuisfirma uitgevoerd worden, op voorwaarde dat deze de volledige verhuizing voor zijn rekening neemt en zorgt voor een voldoende afstand van 1,5 meter. De verhuisfirma meehelpen is daarentegen niet toegestaan.